W programie “Smaki historii, czyli dzieje jedzenia i gotowania” dr Karol Grzelec będzie starał się przybliżać wszystkim zainteresowanym tematykę kulinarną w ujęciu historycznym. Innymi słowy: co, gdzie i jak ludzie z różnych miejsc oraz czasów postanowili włączyć do swoich jadłospisów, a także jakie były tego rezultaty.
play_arrow
Smaki historii opowiada Karol Grzelec
Umami u Magdy to autorska audycja Magdaleny Krowickiej, w której świat sztuki współczesnej poznawać można z wielu perspektyw
close
Dla wierzących i niewierzących słowa Biblii to dobry impuls do spotkania i rozmowy. Augustianin, poeta - Piotr Laprecht do tego spotkania zaprasza w swoich kilkuminutowych audycjach, więc... JEŚLI CHCESZ - idź i obmyj się.
closeDZIĘKUJEMY SERDECZNIE ZA CYKLICZNE WSPARCIE PATRONOM.
Chcesz aby Twoje imię i nazwisko znalazło się wśród Patronów Radia z QLTURĄ? Zostań nim i wspieraj Radio na Zrzutka.pl
Strona radiozkultura.pl korzysta z plików cookies. Czym są pliki cookies i jak je zablokować dowiesz się czytając Politykę prywatności.
Radio nie funkcjonowałoby, gdyby nie wsparcie naszych Patronów! Dołącz do nich i stań się Mecenasem Kultury! Twoje wsparcie pozwoli dalej Radiu działać.
COPYRIGHT © 2020-2021. INSTYTUT KULTURY IRENEUSZA ŚLUSARCZYKA WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE. DESIGNED BY EDGAR WOJTASIAK